Lämmitysöljyn hinta netissä

Lämmitysöljy eli polttoöljy on edullinen Suomessa myynnissä oleva öljymuoto. Lämmitysöljyn käytöstä muuhun tarkoitukseen kuten huviveneilyyn tai autoiluun voi seurata suurehkot sakot. Lämmitysöljyn hinta on kohonnut viimeisen vuoden aikana suomessa tuntuvasti. Tällä hetkellä litra lämmitysöljyä maksaa keskimäärin reilun euron verran litralta. Halvimmillaan sitä jokin vuosi sitten 80 sentillä litra.

Öljylämmitys on yhä suosittu lämmitysmuoto Suomessa, n. 20% pientalouksista lämpenee öljyllä ja käyttö maataloudessa on suurta.

Lämmitysöljyä voi ostaa Suomessa kaikilta hyvin varustelluilta huoltoasemilta kuten ABC -myymälät, Teboilit, Shellit, St1, Agrimarket tai SEO-huoltoasemat. Netistä tilaaminen ja hintavertailu on myös helppoa, sillä myyjät ilmoittavat hinnan jopa ilman rekisteröitymistä ja halvin hinta löytyy reaaliajassa.

Jos haluat tarkistaa paikkakuntasi viimeisimmät lämmitysöljyn hinnat, Polttoaine.net seuraa kohtalaisen säännöllisesti hintakehitystä.

Vinkkejä hintavertailuun:

  • Lämmitysöljyn hinta vaihtelee tilattavan määrän suhteen siten että vertailuissa suuremmat erät voivat olla litrahinnaltaan halvin ratkaisu. Suurempia eriä on saatavilla sesonkina tai rajoitetun ajan.
  • Vuoden sisällä hinta voi vaihdella keskimäärin kymmenen prosenttia ja tilausajankohdalla ei ole niin merkitystä.
  • Useat lämmitysöljyn tarjoajat ilmoittavat hinnat netissä, mutta osa vaatii rekisteröitymisen ja vielä muutama vaatii puhelinsoiton hinnan saamiseen.
  • Tarkempaa tietoa lämmitysöljyn ja polttoöljyn hinnasta löydät toiselta sivultamme.